• 5

  Sistem Mësimi Online 24 Orë

  Ne ju ofrojmë sistemin online i cili ua mundëson juve më lehtë mësimin nga shtëpia përmes internetit.
  Pasi që keni

 • 3

  Mësime për çdo moshë

  Ne i ndihmojmë klientët tanë të cilët janë të interesuar të paisen me Patentshofer me sistemin tonë online i cili

 • 2

  Instruktorët Profesional

  Instruktorët profesional, me nje përvojë të gjatë dhe shumë efektivë,  për ju në çdo kohë.

 • 1

  Kurse Intensive në dispozicion

Autoshkolla - XQ

Shërbimet tona janë garancë për ju!!!
Mirë se keni ardhë
Tel: 0711-75 88 45 46
Mob: 0151-55 40 57 51


Latest News »

Read the latest from our company blog

5

Sistem Mësimi Online 24 Orë

June 27, 2013 - No Comments

Ne ju ofrojmë sistemin online i cili ua mundëson juve më lehtë mësimin nga shtëpia përmes internetit.
Pasi që keni

Lexo më shumë »

3

Mësime për çdo moshë

June 27, 2013 - No Comments

Ne i ndihmojmë klientët tanë të cilët janë të interesuar të paisen me Patentshofer me sistemin tonë online i cili

Lexo më shumë »

2

Instruktorët Profesional

June 27, 2013 - No Comments

Instruktorët profesional, me nje përvojë të gjatë dhe shumë efektivë,  për ju në çdo kohë.

Lexo më shumë »